dilluns, 4 de juliol del 2011

SUANT DE VALENTS

Diumenge hem d´aconseguir que uns i altres estiguem contents, unes per anar a la platja, altres per anar a escalar. Trobem un punt intermig a la Facu, Canyelles, ja que pel matí hi podem estar ( tot i que no a l´ombra precissament) i desprès de dinar, podrem anar a relaxar els nostres cosos al mar ..... sona bé, veritat?

Totes les vies al sector esquerre són asequibles i de força longitud, 30 mts. aprox.

Comencem per muntar un IV, Angie, per tal de que tothom tingui bones sensacions.



Mentres les noies repeteixen la via en tope rope, els nois, muntem un V al costat ( més que res per vigilara les noies !!!!), Montserrat Bardi es diu, ja ens agrada més aquest grau, ja que s´ha de "suar" un xic més.

Les noies demanen més roca, i els hi muntem un altre IV, Lourdes ( així no pensen en la platja !!!!).


Aprofitem que les noies estan a la roca calenta ( per la temperatura més que res) per ficar-nos aquest cop a la Via Cesca, un V+ molt gratificant, ja que combina moviments i longitud, aixi doncs és la via que disfrutem més del dia.



La calor i la gana ja no es poden "amagar" per més temps, però encara tenim uns minuts per aprofitar i acabem pujant Tati Conill, un V+ que té la seva part més complicada just al principi de la via, per tant, en un tres i no res, recollim trastos i ....... a comerrrrrrr!!!!!



Són les cinc i podem complir la segona part del contracte, estem a la platja desprès de dinar, així podrem remullar els nostres cosos "suats" i "atletics" en el mar mediterrani i aconseguir una migdia uns, i unes lectures altres dignes d´un rei ..... si al final qui no es feliç es perqué no troba "l´equilibri", oi ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada