dimecres, 14 de març del 2012

FENT L'INDIO !!!!

Avui fa una setmana que començàvem novament "la andadura", però avui és l´Iván a qui li toca "patir" nervis, jo avui ja vaig "rodat" ( les ganes !!!!). És per això que anem a un sector conegut, ja que les neurones jugaran al nostre favor, i necessitem precisament que TOT jugui al nostre favor, per tant, ens anem a fer l´Indi al sector de Pell Roja.
Del sector decidim començar pels cinquens, ja que no estem per tirar cohets, així la PIPA DE LA PAU serà el primer objectiu, a continuació sabent que la tornada a la roca serà dura, decidim que QUI NO PLORA NO MAMA, és una bona declaració d´intencions, per tant, a plorar s´ha dit...... i poc a poc van tornant aquestes sensacions de confiança en el material ( aquest la gaudim més !!!).
Decidim fer la última, un 5c , L'ESPERO de la MARTINA, tot i que qui obra fa una directíssima per tal d´evitar de chapar el pas clau ( acosutma a pasar que és més difícil assegurarse que anar cap amunt, coses de la ment !!!!) així amb un més confiança que tècnica acabem muntant la via a última hora de la tarda ( però a temps per observar com cau el sol a ca la Montse).
Tornen les tardes de grimpades i vèrtigen, i de la tornada a la calma dels dies que sense saber'ho s'acceleren, en la ciutat que tot s'ho menja hi falta roca !!!! segur que tots estarien més tranquils !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada