divendres, 16 de març del 2012

MOLTES FELICITATS !!!!

I ja en van 20.000 !!!!!

Resulta que el que va començar com un "diario de abordo" com a una eina per "enganxar" als nous vinguts i per motivar que cada cop volguessin més i més, ha resultat tota una eina de comunicació. El nostre café de cada dilluns, arribar a casa i mirar si en una horeta que fa que s'ha acabat l'activitat, l'Oscar ja ha penjat la seva "visió" de les coses. Són moltes hores de feina (oi Salvi?), però que queden recompensades cada cop que algú em diu "ja ho he vist al blog". I que haig de dir jo, que vosaltres no m'hagueu dit ja !!!!, DONCS GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES per deixar-vos fotografiar ( 1 i 1000 vegades !!!), ja que sense vosaltres no hi hauria blog, ni hi serien els moments que hem compartit i que ja sempre quedaran en el nostre record i que sempre reviurem amb aquest, que és el vostre blog, el de TOTS ......MUNTANYES PER A TOTS !!!!

2 comentaris:

  1. Moltes felicitats amic meu!!! Por muchos, muchos años que podamos seguir disfrutando de esas crónicas tan estupendas... RADIKAAAAAAAAAAAL!!!!!

    ResponElimina
  2. Gracias Iván, por ser de los "pocos" que escribes, tu esperas mi crónica y yo tu comentario !!! quid pro quo !!! vive la vida radikal !!!!

    ResponElimina