diumenge, 4 de març del 2012

I LA RODA TORNA A GIRAR

Desprès de molts dies ...... ja som aquí, degut al viatge al Marroc (no penseu que us escapareu d'un passe de fotos !!!), esquiades, feina i altres menesters ..... bé, que finalment hem tornat a fer girar les rodes de les nostres màquines ...... i esperem no tocar fre !!!!
A més, si l'objectiu és anar a visitar bona part dels corriols coneguts, enllaçats amb d'altres de nous ........ pinta emocionant !!!! a més avui tenim visita !!!! per tant cal deixar el llistó ben amunt !!!Per tant, sin frenos i a lo loco !!!!!! o això han pensant els convidats quan ens han vist baixar per algun que altre "esglaó" una mica més salvatge, i que per si fos poc, hem intentat més d'una vegada per aconseguir treure la solució .... encara sort hem tingut al evitar sortir per orelles !!!!!
Però lluny d'evitar alguna baixada més, allà que ens hi llencem per trobar noves sensacions, conegudes o noves, i totes elles per corriols que moltes vegades queden amagats als ulls de la gent que hi passa per la pistes principals .....quina llàstima,cal saber que per trobar cal buscar !!!!
Aconseguim superar els esglaons, les pedres, els forats ..... i tot de forma ben natural, deixant caure la bici, deixant que les rodes girin, que rodin ...... per tant ..... jo diria que un cop hem començat no es qüestió de tocar fre, veritat ?? ....així docns esperem que les forces acompanyin i les maquines aguantin !!!!! que nosaltres intentarem no tocar el fre .......bé només una miqueta !!!

1 comentari:

  1. Eii compañers, así me gusta!! Vosotros entrenar que os hace falta..jjajajaaaaaa!!!!

    ResponElimina