divendres, 8 de juny del 2012

BE WATER MY FRIEND

Aquest trimestre les sortides EGAN han estat condicionades per la meteo. Es va anul.lar la de l´Aneto, i la de la Pica estava així, així, però finalment, tot i la previsió i per anar contracorrent (habitual entre la gent EGAN) es va tirar endavant, que teniem que fer???, provar sort !!!!



El dissabte, desprès de fer un entrepà a Àreu (potser eren del "Adriàn Ferriàn" i no ho sabíem , ja que anàvem a preu d´or !!!), comencem a caminar cap a les 15:00, una bona hora per veure tots els núvols d´evolució que teniem al voltants, encara estaríem de sort si no ens queia un llamp al damunt !!!!


Però com ens agrada això de posar-nos a prova, amunt a buscar el llac d'Estats .... bé si arribavèm abans de la tormenta !!!! camina que caminaràs sembla que la llum va minvant .... i els núvols creixent, i la tensió augmentat ...... estem al llac del Sotllo quan comença el festival de tambors !!!! , a còrrer doncs, cal buscar lloc on plantar tendes i creuar els dits .......n´hi ha que van més ràpids i d´altres que sembla que tiren fins i tot el plom per plantar la tenda, però tots sota refugi, mentres veiem com cau la pedra a l´exterior, estem salvats..... com a mínim per una estona !!!!




En tot cas, per acabar amb un bon gust de boca, una BON ÀPAT A LES BRASES, segur que ens fan somriure i guardar un bon record d´aquest finde !!!! salut a tothom i bones pluges !!!!!
Per aprofitar el temps, encara podrem dormir un xic abans de fer el sopar ( com es nota que som gent d'aprofitar-ho tot !!!). 


Així, en una petita finestra, sortim a fer el sopar,sembla que encara el podrem fer a peu dret, però si abans ho pensem, abans arriba a ploure novament, i ara també amb vent, així doncs a sopar a dins !!! que hi farem.
A l´endemà si tot va bé esperem poder aixercar-nos a les 5:30, per atacar la Pica per la aresta de la Punta Gabarró, però .......ens aixequem a les 9:00, com uns senyors, bé com uns senyors i uns derrotats, ja que tota la nit ha estat plovent, ara més ara menys, i tot i que hem tret els morros per veure si era factible ..... no era avui el dia, per tant, a fer nones, esmorzar i anar cap avall, que si la muntanya et dona una senyal bé l'has d'interpretar ( potser ahir ja ens volia dir quelcom, oi?)





 En tot cas, i tot i que de baixada ens enganxa la pluja, bé s´ho val caminar una estona sota l'aigua, veritat? sempre en fugim, però segur que es quan més bé sentim la connexió amb la natura i la seva força, és com més directament entenem que les condicions són les que determinen l´èxit o el fracàs d'una activitat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada