dilluns, 8 d’octubre del 2012

METES IMPOSSIBLES? MENTS DÈBILS !!!!


 
Com passa el temps..... sense adonar-nos ja ha passat un any i ja hi tornem a ser a la Rocarfottina, la nostra "musa" de les pedalades. Aquest any 47 kilometres amb un desnivell de 1300 mts, però ja sabem com les gasten aquí a Rocafort ( o que li preguntin a l'Ivan per l´any passat). Cursa exigent on les hi hagi, però que et gratifica amb un plat de cigrons i botifarra que et fan tocar el "cel". Aquest any erem un més vers l´any passat, el Sergi, que volia tastar "la pols" i la veritat es que no podem dir que no li hagi agradat. Al final, més per cap que per cames, cadascú troba el seu "limit" i arriba amb la satisfacció d'haver superat els fantasmes del "no puc" o el "no aguantaré" ...... com sempre ..... la testa tira de la resta !!!!!
 

Mostra Rocaforttina 2012 en un mapa més gran

3 comentaris:

  1. Va estar genial! Amb moltes ganes de repetir, l'any que ve tots la llarga.
    Sergi.

    ResponElimina
  2. eiiii...que larga ni larga!!..el año que viene, hago la corta (..que no la mediana)...y me como tres platos de garbanzos..que eso si que es esfuerzo mental!!!!!!

    ResponElimina
  3. llarga, cigrons, ...... jo l´any vinent si no em donen croissant de xocolata no la faig !!!! ..... vale es mentida !!! però ondia, cada any costa més acabar sencer .... !!!! ( al final m´hauré de posar un motoret ......)

    ResponElimina