dissabte, 13 d’octubre del 2012

UNA VOLTA "DIVERTIDA"

 
Doncs com casa nostra la tenim ja molt "sobada", avui tocava descobrir itineraris nous. Potser no és el millor dia ja que hem tingut un episodi de pluges en el dia d´ahir, però ..... querer es poder !!!!. Fent "consulta popular" als companys sembla que Santpedor i la seva "ruta hivernal del bages" té las de guanyar, la publicitat de 95% de corriols de la mateixa és "massa carmel" i per tant allà hi anem.
 
 
Comencem la ruta amb fresqueta des de el poliesportiu de Santpedor, i com si es tractés de la cursa, la poli ens segeuix, potser al veure el coulotte del Ramon d´Esparreguera han pensat malament .... i com sortim del polígon, qui sap igual han pensat que som un nou grup de "lladregots specialitzeds", però quan ens fiquem per pista, els "perdem" !!! La calor arriba d´hora, igual que els corriols, on ja observem que el terreny es ben xop, però la ruta "promete" ....
 
 
Es tant salvatge i corriolera que fins i tot ens hem d´aturar a que algun que altre grup de senglars ( que sempre tenen preferència en aquests casos) passin per devant nostre, però desprès del ensurt ( parlo per a ells esclar !!! que nosaltres somus muu peligrossus) continuem fent neteja de colzes i braços ... les plantes ens deixen ben molls avui !!!
 

La ruta es força DIVERTIDA, tal i com indicava el track, i es tan divertida que fins i tot el Ramon ens vol fer partíceps  de la seva "joia"  i en un moment de tranquilitat i "difrute", vol jugar al "escondite" .......STOP canto, hi ha un tronc al camí .... i al girarnos ... ondia i el Ramón ???? .... aquí, aquí , però si s´ha fotut en un forat !!!!!! però que no surts?  .... però esclar, tot es tant humit que costa remuntar un forat de vegetació i fangós que no permet tenir cap tipus d'equilibri, en tot cas però ..... finalment la muntanya el deixa sortir, PER PRIMERA VEGADA VEIEM AL RAMON AL TERRA, només per això ja valia la pena fer la sortida  ...... ell també cau !!!!! ..... ara estic més tranquil.


Desprès dels riures, i de les conyes ... STOP per aquí, STOP per allà ( l´hem proclamada la paraula "magica" ) continuem per corriols totalment habilitats per a la pràctica de la btt, fins i tot amb ponts inclosos, així que arribem a una mica més de la meitat del itinerari amb un horari que ens fa plantejar si cal continuar, ja que avui s´ha de complir l´horari "escrupolosament" ja que tenim dinar de germanor i arribar tard no es pot "permitir". Per tant, retornem a Santpedor per la ruta de la Berga-Santpedor que coneixem, i així farem més via ...

 
Així doncs,  27 km. de nous camins i corriols, tota una descoberta ..... suposo que no serà la ultima, i menys si són tan DIVERTIDES !!!!! 
 


View 50% hivernal del bages 2011 in a larger map

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada