diumenge, 18 de març del 2012

PASSI, PASSI.... QUE VEURÀ EL PISET !!!

Dia de visita !!! Avui el company Subi rodava per Esparreguera, per tant calia fer una bona sortida !!!, escombrar, deixar-ho tot bonic !!!, es a dir, una "clàssica" amb corriols, pista, pujada, baixada .... com una bona amanida Catalana !!! ( una miqueta de tot) i tot això considerant que hem d'arribar " a l´hora" a casa, que avui hi ha calçotada. Iep, i ho hem fet todo, todo i todo i encara ens ha quedat temps per fer el vermutillo!!!! , així doncs esperem que aquests 30 km no siguin els últims !!!! que encara hi ha terra per conquerir !!!!

dissabte, 17 de març del 2012

MAL RADIO TE PARTA !!!

Avui tocava descoberta, desprès de la recerca d'informació, mapa, track ( tracatá !!!) de la zona de les carpes, estàvem "ahí", en la "brecha" que dirien. Sortim a les 8:00 d'Olesa, agafem la carretera de les Carpes, i a fondo !!! quin calentón !! però tots
muts i pedalejant ( tàctica EGAN). Cruïlla on hem de deixar la carretera?.. detectada, la prime!!, pujadeta per no respirar, corba detectada al mapa .... corba localitzada!!, gir correcte .... doncs vinga!!, cruïlla de carrers, tot ok, doncs apa!!! ..... corriol que ens
porta cap a la riera detectada a la primera ( toma rodolí !!!), vamos pallá ( ostia tu, que per ser de descoberta, anem a la primera!!!!!), pista que hem d'agafar detectada ..... gir a l'esquerra .... I CLACK !!!, pero que ha pasao !!!! TOMA RADIO PARTIO DEL PARRAGUITA, si es que !!! .... ja deia jo !!!! massa bé anàvem, després de molt meditar ( 3 segons - 1 per cadascun de nosaltres -) ho tenim clar, a esmorzar s´ha dit, tornem a Olesa amb 17 km a l'esquena i amb una descoberta pendent, si ja ho diu la dita ... QUE MAL RADIO TE PARTA !!!!

divendres, 16 de març del 2012

MOLTES FELICITATS !!!!

I ja en van 20.000 !!!!!

Resulta que el que va començar com un "diario de abordo" com a una eina per "enganxar" als nous vinguts i per motivar que cada cop volguessin més i més, ha resultat tota una eina de comunicació. El nostre café de cada dilluns, arribar a casa i mirar si en una horeta que fa que s'ha acabat l'activitat, l'Oscar ja ha penjat la seva "visió" de les coses. Són moltes hores de feina (oi Salvi?), però que queden recompensades cada cop que algú em diu "ja ho he vist al blog". I que haig de dir jo, que vosaltres no m'hagueu dit ja !!!!, DONCS GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES per deixar-vos fotografiar ( 1 i 1000 vegades !!!), ja que sense vosaltres no hi hauria blog, ni hi serien els moments que hem compartit i que ja sempre quedaran en el nostre record i que sempre reviurem amb aquest, que és el vostre blog, el de TOTS ......MUNTANYES PER A TOTS !!!!

dimecres, 14 de març del 2012

FENT L'INDIO !!!!

Avui fa una setmana que començàvem novament "la andadura", però avui és l´Iván a qui li toca "patir" nervis, jo avui ja vaig "rodat" ( les ganes !!!!). És per això que anem a un sector conegut, ja que les neurones jugaran al nostre favor, i necessitem precisament que TOT jugui al nostre favor, per tant, ens anem a fer l´Indi al sector de Pell Roja.
Del sector decidim començar pels cinquens, ja que no estem per tirar cohets, així la PIPA DE LA PAU serà el primer objectiu, a continuació sabent que la tornada a la roca serà dura, decidim que QUI NO PLORA NO MAMA, és una bona declaració d´intencions, per tant, a plorar s´ha dit...... i poc a poc van tornant aquestes sensacions de confiança en el material ( aquest la gaudim més !!!).
Decidim fer la última, un 5c , L'ESPERO de la MARTINA, tot i que qui obra fa una directíssima per tal d´evitar de chapar el pas clau ( acosutma a pasar que és més difícil assegurarse que anar cap amunt, coses de la ment !!!!) així amb un més confiança que tècnica acabem muntant la via a última hora de la tarda ( però a temps per observar com cau el sol a ca la Montse).
Tornen les tardes de grimpades i vèrtigen, i de la tornada a la calma dels dies que sense saber'ho s'acceleren, en la ciutat que tot s'ho menja hi falta roca !!!! segur que tots estarien més tranquils !!!!

dilluns, 12 de març del 2012

ESQUIADA EGAN 2012


Sortida del passat cap de setmana a Ordino Arcalís, on novament el grup de "freeriders Eganencs" van demostrar que no a tot el Pirineu falta de neu !!!!, que el que cal és SABER ON BUSCAR !!! No vàrem deixar un pam de neu per trepitjar ....... Gràcies a tots els assistents... no canvieu i seguiu al "bushman" segur que us porta a un lloc on deixar anar a l'animal que porteu a dins !!! Una abraçada i FINS L'ANY VINENT ( ho dubteu????)

Salida del pasado fin de semana en Ordino Arcalís, dónde nuevamente el grupo de "freeriders Eganencs" demostraron que no en todo el Pirineo falta de nieve !!!, que lo que hace falta es SABER DÓNDE BUSCAR !!! No dejamos un palmo de nieve por pisar ...... Gracias a todos los asistentes... no canvieis i seguid al "bushman" que seguro que os lleva a un lugar dónde dejar salir al animal que llevàis dentro !!! Un abrazo y HASTA EL AÑO QUE VIENE !!! ( lo dudàis????)

dimecres, 7 de març del 2012

PUNT I SEGUIT

Sembla que aquesta setmana tindrem feina, tornada a la btt, tornada a la roca ....., ufff !!!!! no sé si tindrem temps per a tot. Encara que no ho volguem, deixar tant de temps la roca, fa mal, mans, braços, cames ....... de tornada a la ingravides, provoca que tot pesi més que fa uns mesos.
Ara, de tots els elements necessaris per l'escalada, el que més es falta notar és el cap, se li nota la falta de rodatge, el fet d'estar llunys del terra fa que les coses es vegin molt diferents .... i més llunyanes !!!!! ( bé tot menys el terra que sembla que et crida !!!).
No obstant, avui és un dia de retrobada, per tant tampoc toca menjarse el cap amb res, simplement ..... pujar, baixar, toca roca, corda, magnesi ..... elements que fa mesos que no tocava. I el millor es fer-ho amb els de sempre, amb els que ho saben, els que no "t'apretaran" i que a més, per si fos poc, et mostren rutes i vies noves que encara no havies visitat ( Montserrat sempre té un pam de roca nova que encara ningú ha provat !!!)
Així doncs, avui hem començat per l´esperó del fra grarí, hem escalfat amb les dos primers llargs, i ens hem quedat a l'alçada del primer pis, on hem provat un 5 i 5c, i hem disfrutat d'alló més amb la tarda solejada, roca, bona companyia ..... com dirien a l´APM: "mira que es de ser buenas personas !!!", en fi, millor aquesta que no ...... "sa matao paco !!!!!", oi ?

diumenge, 4 de març del 2012

I LA RODA TORNA A GIRAR

Desprès de molts dies ...... ja som aquí, degut al viatge al Marroc (no penseu que us escapareu d'un passe de fotos !!!), esquiades, feina i altres menesters ..... bé, que finalment hem tornat a fer girar les rodes de les nostres màquines ...... i esperem no tocar fre !!!!
A més, si l'objectiu és anar a visitar bona part dels corriols coneguts, enllaçats amb d'altres de nous ........ pinta emocionant !!!! a més avui tenim visita !!!! per tant cal deixar el llistó ben amunt !!!Per tant, sin frenos i a lo loco !!!!!! o això han pensant els convidats quan ens han vist baixar per algun que altre "esglaó" una mica més salvatge, i que per si fos poc, hem intentat més d'una vegada per aconseguir treure la solució .... encara sort hem tingut al evitar sortir per orelles !!!!!
Però lluny d'evitar alguna baixada més, allà que ens hi llencem per trobar noves sensacions, conegudes o noves, i totes elles per corriols que moltes vegades queden amagats als ulls de la gent que hi passa per la pistes principals .....quina llàstima,cal saber que per trobar cal buscar !!!!
Aconseguim superar els esglaons, les pedres, els forats ..... i tot de forma ben natural, deixant caure la bici, deixant que les rodes girin, que rodin ...... per tant ..... jo diria que un cop hem començat no es qüestió de tocar fre, veritat ?? ....així docns esperem que les forces acompanyin i les maquines aguantin !!!!! que nosaltres intentarem no tocar el fre .......bé només una miqueta !!!