dilluns, 3 de juny del 2013

DISFRUTAD MALDITOS !!!!

Com deia la cançó.... HOY PUEDE SER UN GRAN DIA, DIFICIL DE OLVIDAR ....sol, neu, dia entre setmana ..... avui lo vamos a petar !!!! només un però .... ha de ser ràpid, curt que hem d´estar a casa d'hora.


Sortim de la Cota 1960 de la estació d´Arcalís, per la pista vermella de la Canaleta en direcció a la Coma, per anar a buscar el descens de la Punta Peiraguils de 2702 mts. zona freeride de la estació, i que sempre ens ha donat tantes bones baixades.


 Avui la Salvi i jo podrem gaudir de tota la neu que hi ha, i la veritat es que veient els gruixos i les cornises, ..... hi ha neu per dies !!!!


La estació és deserta i només ens trobem  a un parell de parelles més que com nosaltres gaudeixen del dia, uns amb raquetes i els altres també amb esquís, però hi ha lloc per a tothom, així que ..... a gaudir !!!


No correm però com som dos i les parades són poques i curtes, guanyem desnivell a un bon ritme, en algún tram es fa feixuga la neu tan humida que trobem, cal parar atenció amb les allaus de fusió, però anem buscant sempre la seguretat de l´itinerari i no patim per aquest aspecte ( caldrà però mirar molt bé la pala somital, per la seva orientació i la quantitat de neu).


Busquem entrar al cim per la carena nordoest, per retallar tros i poder fer l´espectacular descens sense trapitjar la pala que neix del cim del Peiraguils.


Uns mintus al cim, un vídeo de 360º , petons, omplir els ulls amb tot allò que ens envolta i a baixar, que és le que hem vingut a fer. A més la neu a la part superior aguanta millor que a cotes baixes i tot pinta que la cosa serà d´aquelles que fan "salivera" !! per tant .... poseu-me el pitet que crec que disfrutarem !!!!!!


I avall !!! la Salvi avui amb els seus  movements  disfruta d'allò més, i vinga giros i giros ..... buscant les parts més verticals ja que a més faciliten el descens ( la neu es molt pesada ) .....


No tenim ulls per a tants metres de neu per fer ... cap aquí, cap allà, tots dos anem buscant el tros !!! però n´hi ha tant que es fa difícil no mirar amunt i pensar .. i si haguessim fet allò, o per aquí, en tot cas empalment tot un seguit de tubos i pales que ens fan disfrutar, molt, i mooooolt , per tant ..... ens podem donar per satisfets.


Al final, arribem al cotxe amb els esquís , i som ja al Juny !!!! molt contents i feliços ..... hem DISFRUTAT d'allò més, no podem dir una altre cosa que EN VOLEM MÉS !!!!!

1 comentari: