dissabte, 15 de juny del 2013

VOLTA ON TIME !!!!!


I vet aquí una colla d'amics que queden per fer una volta per Roses, Cadaqués, Cala Montjoi ..... és a dir, la Mini Marató del Cap de Creus que aquest any es va realitzar al Maig i que el nostre company Romà havia fet.  Volia compartir amb nosaltres una ruta d'aquelles que fan "fluir" de les que "compres" segur, per gaudir, per omplir tots els sentits, la vista, l´olor ...... de tot i més. Res feia pensar que "se masticava la tragèdia" quan als 5 km Ivan trencava el nucli de la seva pinyonera, mala cosa, sort que una trucada a EASYBIKES ho podia solucionar tot, així doncs, volta avall i a tornar a començar.


 Així doncs, vàrem utilitzar la companyia de grues ROJ ( Romà, Oscar i Jordi) per remolcar al  "biciclista paciente", i en una mostra més d'amistat vàrem esperar el diagnòstic dels especialistes. Però com ara desmuntar una bici és més difícil que anar a la lluna ( si no ets de la marca específica) finalment, i per l'amistat de la gent d´EASYBIKES amb Romà, ens varen deixar una 29" de Test marca Mondraker, per poder realitzar la ruta. Així doncs, sense voler-ho una hora més tard estàvem en disposició d´iniciar novament la ruta ..... però calia anar "per feina" ja que el dinar estava encarregat, les dones esperaven, Romà  volia fer la ruta si o també !!! nosaltres más de lo mismo ..... doncs apa, pedals, pedals i pedals !!!!!


Doncs vinga, aquest cop sortim en el sentit correcte de la ruta i comencem a fer via, anem ON TIME segons  Romà ( no m'extranya, s'ha posat davant a tibar como Marino Lejarreta i no vegis, per "no agafar la bici" no vegis com tiba), es comença a trencar el grup a les pujades, ja que Romà no baixa el ritme i la resta del grup no està acostumat a  les vistes que la ruta ens regala, i es clar !!! no hi ha càmera que es resisteixi. En tot cas unifiquem grup pel primer descens interessant, i que a més serà per corriol així doncs ..... gas, gas, gas !!! I com diu la dita, los "ultimos seràn los primeros " i d´aquesta "guisa" arribem a Cadaqués, meitat de recorregut.


La baixada ha estat "accelerada" i ens plantem a Cadaqués, ON TIME,  FLUINT, SURFEJANT les pistes de la contrada ... .però, tot allò que baixa ..... PUJA !!! i tornem a intercanviar posicions ......ara ens toca anar cap a Cala Montjoi, i no podem baixar la guàrdia, ja que cal arribar a temps de no fer esperar a ningú pel dinar .... pues vamos allà no ? El recorregut ara és costaner i tenim unes vistes que et fan empetitir, el blau del mar amb el verd de les muntanyes fa goig, és tracta d´una pista que puja, baixa, puja .... va fent fins arribar a Cala Montjoi, on ja per asfalt arribarem a Roses. I com a bons amics que som, aquí pugem en "peloton" ja que el fet d'anar ON TIME, ha fet que anéssim ben estirats... però ara ja tenim tan aprop l'objectiu ja podem baixar l'accelerador, dutxa, i restaurant , al final 52 km .... UNA DIA ESPLÈNDID ( i ningú ho hagués dit al km 5 de la ruta !!!!) però AMB BONS AMICS HI HA CONTRATEMPS INSUPERABLES ??? JO DIRIA QUE NO !!!!, ara ens queda la nocturna !!!!! jo m'apunto.... i vosaltres?

2 comentaris:

  1. Benvolgut amic, quina crònica més fantàstica ! Ens ho vam passar de collons i vam fer la ruta "a lo grande ". La propera hem de fer la de 75 Km , passant per Port de la Selva i Llançà, no hase falta que dises nada más.....

    ResponElimina
  2. Tu si que ets "grande"... fem tot això que dius i uns gins per celebrar-ho ( si encara tenim cames per arribar a la barra !!!!!) Salut, Sal i Muntanya !!!!

    ResponElimina