diumenge, 4 d’agost del 2013

VEN A LA ESCUELA DE CALOR !!!!


Mostra Sense títol en un mapa més gran

Tot i els kilòmetres recorreguts, tot i el número de tracks que podem consultar a la red, tot i pensar que ho tenim tot preparat just al fer la primera pedalada de la sortida ...... res és el que sembla !!!! i sabem com començarem però no com acabarem .....


 Sortim amb el Ramón cap a la Beguda Alta tot passant per Abrera, buscant la ombra del Torrent Gran d'Abrera ( aquests dies ja m´ha vist passar més d´un cop !!!) i ara amb track, i afegint cosetes per aquí cosetes per allà, anem fent un nou itinerari al que teníem previst, però amb l´objectiu clar,  i sembla que fins a la Beguda tot va "rodat" (bé exceptuant la punxada del Ramón - tubeless Ramon, tubeless !!!!)  

 
 
però serà per la calor, serà per l´aigua de la Beguda que al Ramón li ve un flaix de memòria i em comenta d'anar cap a Masquefa ,ja la tenim !!!!, i després  cap a Hostalets, i desprès que si per aquí, que si per allà, total  a mi des de el primer "em sembla ...." ja m´havia convençut ( sóc de fàcil convèncer), així doncs, ......remember Ramon, remember...., que a més, jo no hi he passat mai ( i mira que portem sortides !!!), per tant, tot em semblarà perfecte, bé tot, tot, tampoc, QUINA CALOR QUE FA !!! suposo que fins ara no hi havia pensat però JODER !!! QUINA CALOR QUE FA !!! això ja ho havia dit, oi ?, haurem de preveure "remullades pels puestus" !!!!.


 Total Ramón com a jefe de pelotón, pelotón de 2!!!,  comencem per aquí, ara per allà ... no només no es perd !!!! fins i tot s´enrecorda dels corriols i que una vegada això, i allò, renoi ....tengo miedo !!!! si mai li deixo a deure calers ...... els hi hauré de pagar !!! ( això amb la resta de mortals no cal !!!! per falta de memory !!! ja sabeu, oi???). En el recorregut deixem un parell de punts " a trabajar" que vol dir que tenen molt bona pinta ( corriols) però que no tenim ni l´horari ni la info per poder-hi entrar ( caldrà passar alguna d´aquestes tardes ...), tot i això, només de memòria i 42 km desprès, es capaç d´Arribar a Cal Meteocoll ( bar de Collbató !!!!!) per poder fer unes clares i unes braves, si és el que jo dic, per anar al bar no ens cal cap GPS,...... d'això si que som uns cracks !!!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada