dilluns, 26 d’octubre de 2009

ZOCO Patrocina: EL CARLIT 2921mts

Dins del calendari de sortides de l´EGAN, la proposta d´aquest finde era fer el Carlit, cim més alt de la Cerdanya, amb els seus 2921 mts. Per a l´esdeveniment, ens hem ajuntat membres de l´EGAN i simpatitzants, amb i sense canalla ( un total de 8 nens i 20 criatures, je, je), demostrant que en això de la muntanya el que es necessita són ganes de fer coses.
I si el principi de la sortida comença amb un bon sopar, segur que tot vindrà coll avall, encara que la meteo sigui incerta o algún "petit" li doni per "cantar" ..... per això sempre tenim el pacharàn que "ahoga las penas", veritat Salvi?


A l´endemà ja tenim l´equip montat, som 12 els caminadors que intentarem pujar al Carlit, tot i que la meteo no és del tot favorable.

Mentres el grup comença la seva ascensió, al refugi deixem als petits, tot descobrint que és això d´esmorzar en un refugi, ja que desprès faran la seva pròpia gesta, caminar per les bouilloses, descobrint estanys !!! per a molts d´ells la seva PRIMERA SORTIDA EGAN !!! tenim el futur garantit !!!!

Durant l´ascensió fotos per aquí i per allà, entre elles aquesta del Txema, m´agrada especialment, serà per la composició, pel verd de la jaqueta O PERQUÉ M´HO VA DEMANAR 100 VEGADES !!!!! company, us anyoràvem !!!!

A l´alçada de l´estany gelat és on comença realment el guany de desnivell, i és on tindrem en la jornada d´avui les millors vistes de la zona de les bulloses, ja que en el cim els núvols ens impediran veure molt més enllà.

En un tram de l´ascensió, la "primera nevada de la temporada" fa que tinguem que parar cura amb la nostra progressió, ja que el flanqueig que en una altre època seria poc més que una grimpada, ens exigeix col.locar molt bé peus i mans per no relliscar, tot i això el grup no té cap problema en superar aquest punt de la ruta.

Hi ha moments, que sense voler-ho hi ha química, en aquest cas fotógraf i fotografiada ho aconseguim ( serà per la suite nupcial Xavi?)

I desprès de 3 hores aproximadament, ens plantem els 12 al cim del Carlit, per a molts és la primera vegada per a d´altres la seva 8ª ascensió, si és que n´hi ha que tenen històric !!!

Ja de baixada, ens plou una mica, però amb els deures ja fets, fins i tot es fa agradable que l´aigua en mulli la cara, et fa sentir viu !!! Arribarem al refugi de les bulloses a les 15:30 desprès de gairabé 6 hores, amb l´alegria d ´haver passat un cap de setmana com els d´abans, com sempre han estat, al pur estir EGAN, on el que importa no és la gesta, són els COMPANYS AMB QUE LA VIUS !!!

2 comentaris:

 1. Moltes gràcies Oscar, "te quiero", ja formo part del blogggggggggggggggg.

  Espero que ahir a la nit la gent que no va poder dormir, hagi descansat; res, ho dic per que això és lo més normal que pot passar en una habitació de 8 adults i 6 nens/nadons.

  Ens va agradar poder tornar a estar amb la nostre familia EGAN.

  Firma: el pesao que queria salir en el blog

  ResponElimina
 2. Bé com sempre segur que ha estat inolvidable !!!! El pròxim cop intentarem que les habitacions siguin més petites !!!!!!!! Però és el que el del refugi ens va donar, que hi farem. Apa fins la pròxima.

  ResponElimina