dimarts, 18 de gener del 2011

RACONS PER DESCOBRIR

Moltes vegades ens deixem portar ...... que no ha nevat, que hi ha molt poca neu, ...... no és mentida, és veritat, però cada vegada més penso que la experiència, les ganes, "l´olfacte" que jo li dic, et permet gaudir de dies, de jornades que tot i que les condicions no siguin les millors del món, fan que l´experiència sigui inoblidable. I aquesta ha estat una d´elles.
Arribem a Tavascan ( 1720 mts) el dissabte a la nit, 22:00, la Salvi, el Toni i jo. Diumenge ens calcem els esquís a les 9:15, poca neu, dia clar, sense aire. L´objectiu la Coma del Forn de 2683 mts, és a dir uns 1000 mts de desnivell ( 1298 mts reals ). Sortim tranquils, sense presses, superem a un grup de pujada ( amb raquetes i esquís), hem decidit anar per la vall de Mascalida, i a prop del llac del Diable ens creuem amb un grup que baixa, ( fan un curs de mitja muntanya, saludo al Masdéu). Des d´aquí fins al cim, sols, només interromputs per la visita d´un isard al Cim ( 12:35) una mica boig, com nosaltres suposo, però per altre banda, un regal, mai havia vist un animal com aquest córrer i voltar sense cap tipus de por entre nosaltres. La baixada per gaudir en uns trams i per "sobreviure" en d´altres, però en definitiva ........ UN REGAL, esperem tenir varis aquest any !!!

3 comentaris:

  1. Un bon raco d'aquet gran Pirineu que encara no coneixia.
    Un dia inpressionant amb bona companyia que més és pot demanar?
    L'unica pega l'estat de la neu al tram intermig però com diria algu no hi ha mala neu si no esquiadors dolents...
    Toni

    ResponElimina
  2. Tota la raó del món, Toni........i dels tres, la més dolenta jo !!!
    Potser un altre dia amb millor neu....

    Salvi

    ResponElimina
  3. Puñeteros, mala neu ? mals esquiadors ? i l´entrecot de les brases qué, ningú en diu res, eh ??? doncs jo sí COOOOOOMIIIIIIIDAAAAAAA !!!!

    ResponElimina