diumenge, 23 de gener del 2011

ELS SALVATGES DE L´ESPLUGA

Ara fa un any ens presentàvem a l´Espluga Calba a fer la primera rogaining de l´equip CIC. Enguany, no ho hem fet amb aquest nom, ja que la base de l´equip ha estat una altre, els Trabucaires, encara que potser ens haurem de modificar el nom, Els Salvatges, ja que aquest any el nostre lema ha estat " a través" , bardisses, garrics, pins caiguts, i la flora característica de la zona que ens hem dut a casa en forma d´esgarrinxades, punxes, i altres "tatoos" silvestres. Tot començava segons el planejat, no fer cas a la tàctica que havíem estat 15 minuts confeccionant, fet que ja feia preveure el resultat. Havíem decidit que al principi no correriem, doncs no estava "el equipo" en el seu millor moment físic, per tant fem el que toca "CÓRRER". Som un grup que ens portem la contrària continuament!!!!, però tot s´ha de dir, per tal de tallar el ritme vàrem parar a pixar als 5 minuts ( aquí si que la tàctica va funcionar !!!). El Txema que era novell en aquesta disciplina, el teniem lligat en curt, no fos cas que ens surtis per potes!!, i als 18 minuts ja trobàvem la primera balissa ( de les 13 que vàrem aconseguir). Així doncs, el rimte era prou bo i les balisses s´anaven aconseguint, FINS QUE, va arribar la balissa 81 !!!!!!! menció especial per aquesta balissa, que va estruncar les nostres expectatives de millorar el resultat de l´any passat. Massa temps ens la seva recerca, va impedir que poguessim tancar el cercle que teniem previst ...... no fariem la 99, que era el nostre objectiu, PERÒ, al mal tiempo BUENAS BROMAS !!! i així desprès de 5:48:44 arribavem a les fosques a l´Espluga Calba, on ens esperava un bon rostit de senglar ( aquí sí que vàrem ser campions !!!!!!) i es que cadascú domina el que domina !!!! i l´any vinent ....... no correrem, seguirem la tàctica, i l´Òscar no anirá al devant !!! ............ si ja, i a més guanyarem la rogaining !!!!

6 comentaris:

  1. Quina enveja que hem feu. Espero poder venir a la proxima. Veig que hi ha coses que no canvien (Eloi, has crescut? et veig mes alt)en fi que feu molt de goig.

    ResponElimina
  2. Tranquil company, segur que en farem més i millors !!!! Però com hauràs vist, ens hem de comprar unes polaines blaves ( que és lo que mas peta !!!!!). Ah, gràcies per fer-te seguidor ( ep i quina foto!!!!!)

    ResponElimina
  3. Eso, eso.....yo el año que viene no voy si no es que tenemos unas estrategia clara...que sino, nos liamos a correr como los jabalies y eso no puede ser!!!!

    Estupendooooo.

    ResponElimina
  4. Ivan el año que viene cogemos tu y yo el mando.
    La camiseta del MCKINLEY no era una señal identitaria del grupo? En fin que donde manda patrón no manda marinero.


    UHHHHH no me traio las gafas del celca.

    ResponElimina
  5. Ep, ep, ep, que el boss és como el ave fènix, cuàndo renazca de sus cenizas, sus vais a fer caquita !!!, i para que conste ..... SE HA MATAO PACO !!!!!,

    ResponElimina
  6. tàctica? teniem tàctica? pos ens va caure de la butxaca en el primer esprint per trobar la balisa. vaya tela! tenim una trajectòria impressionant. la propera cursa podem fer servir el 15 minuts de deliveració prèvia per fer una cafè amb llet ens serà més profitós. però va ser molt maco. cada cop ens serà més fàcil millor el resultaat anterior.

    ResponElimina