dilluns, 17 de gener del 2011

TARDES D´HIVERN

Tot i que sembli mentida, encara queden tardes que es poden aprofitar per fer "roca de la bona", és a dir, via llarga, encara que no lluny del cotxe, ràpides i curtes, per això de no baixar a les fosques ( tècnica habitual de la cordad, per altre banda).
Així decidim anar a ver la via de l´Avi Trepador, a la paret de la Codolosa, 85 mts, V . Via amb tres llargs de més a menys ( IV+, V, V). Com serà que fins i tot les cabres es sorprenen de veure humans per aquests indrets, i esclar, ens llencen unes pedretes de benvinguda ..... que boniques elles !!!!
Bé, amb algun que altre problema d´ubicació a la paret, acabem per entrar a la via, amb una molt bona temperatura ambient, fins i tot calor podriem dir, encara que el xic d´aire que fa, ens frena per quedar-nos en maniga curta, qui ho diria que estem a l´hivern !!!!

I al final recompensa, entrepà del bueno per recuperar forces i agafar la baixada amb més ganes (dos ràpels: 1x55 + 1x30 ), i ja que som aprop de l´area de la salut, un cafetonet per gaudir de la tranquilitat que dona la roca, ara i aquí si ho podem dir, ho tenim tot sota control, veritat Jordi ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada