diumenge, 2 de gener del 2011

FUM, FUM, FUM ..2011

I vet aquí que ja n´ha passat un altre. Nadal, St. Esteve ..... cap d´any ...... el 2011 !!!, nous projectes, noves fites, noves companyies, tot per escriure i res per oblidar ..... tot el viscut ha estat de profit. Aquests dies són per passar en familia, és així, i és bó que sigui així, aquestes festes fan que ens afloreixi aquest sentiment de pertenença als teus, que no ets tu sol al món, que sense ells no series qui ets, pares, germans, sogres, cuñats, la parella ....... et fan tornar al món real, a aquell que cada cap de setmana intentes enganyar visquent aventures inolvidables.

Però la "droga" es massa forta i nosaltres massa dèbils, i és per això que necessites, encara que sigui un matí per aquí i un per allà, tornar a assaborir l´adrenalina de sentir-te en risc, accelerant la respiració, superant aquesta por i que un cop superada et fa sentir fort, i orgullós de tu mateix i penses que amb aquestes ganes, el 2011 encara serà millor que aquest 2010 .......i que no hi ha res que no poguem aconseguir !!!!!


Esperem doncs que les lessions, la meteo, el cos i el material aguantin ...... perqué volem més i millor !!!! i la primera passa ja l´hem donanda. A tots aquells que heu començat ...... tranquilitat, paciència, que al final amb ganes tot surt .... i per aquells que ja en portem uns anys, no defalliu , encara queden moltes de muntanyes que pujar, barrancs que baixar, esquiades que gaudir i escalades a realitzar.

Així doncs, des de l´ombra, us desitjo un bon 2011 (y yo que lo vea !!!), que segur que entre tots ho aconseguim !!! i com deia aquell proverbi chinès :
Si te caes siete veces, levántate ocho.

1 comentari:

  1. Que aquest nou any estigui ple d'exits i que tots els reptes que tinguem en ment es puguin assolir. FELIÇ 2011 i com diria algu que conec
    RADICAL.
    Toni.

    ResponElimina