dimecres, 7 de març del 2012

PUNT I SEGUIT

Sembla que aquesta setmana tindrem feina, tornada a la btt, tornada a la roca ....., ufff !!!!! no sé si tindrem temps per a tot. Encara que no ho volguem, deixar tant de temps la roca, fa mal, mans, braços, cames ....... de tornada a la ingravides, provoca que tot pesi més que fa uns mesos.
Ara, de tots els elements necessaris per l'escalada, el que més es falta notar és el cap, se li nota la falta de rodatge, el fet d'estar llunys del terra fa que les coses es vegin molt diferents .... i més llunyanes !!!!! ( bé tot menys el terra que sembla que et crida !!!).
No obstant, avui és un dia de retrobada, per tant tampoc toca menjarse el cap amb res, simplement ..... pujar, baixar, toca roca, corda, magnesi ..... elements que fa mesos que no tocava. I el millor es fer-ho amb els de sempre, amb els que ho saben, els que no "t'apretaran" i que a més, per si fos poc, et mostren rutes i vies noves que encara no havies visitat ( Montserrat sempre té un pam de roca nova que encara ningú ha provat !!!)
Així doncs, avui hem començat per l´esperó del fra grarí, hem escalfat amb les dos primers llargs, i ens hem quedat a l'alçada del primer pis, on hem provat un 5 i 5c, i hem disfrutat d'alló més amb la tarda solejada, roca, bona companyia ..... com dirien a l´APM: "mira que es de ser buenas personas !!!", en fi, millor aquesta que no ...... "sa matao paco !!!!!", oi ?

2 comentaris:

  1. Eiii compañers, que buen rollito da volver a ver la rocci....espero poder apuntarme la proxima!

    Un abrazo a tutti!!!!

    ResponElimina
  2. La roca es dura my friend ..... PERO MI COCO MÁS !!!!

    ResponElimina