dimarts, 4 de setembre del 2012

2 MEJOR QUE 3 !!!! ....



Encara no s'han posat les pedres del camí, que ja estem sortint d'Esparreguera amb la furgo del Pablo cap a Jorba, on ens espera el jove Elvira, que s'estrena com a cap de sortida del finde que promet ser "trencador". Completen el grup l'Ivan "coleccionista de barrancos alta gama" i el Sr. Baena "me falta un arnés" !!! ( sort de la planificació de l'Elvira!!!). Total desprès d'incidències i alguns kilòmetres "extres" arribarem a Bielsa on esmorzarem  i tot seguit cap a França, ja que els dos objectius de la jornada Neste de Saux i la Gela són a l'altre banda del Túnel de Bielsa.
Arribarem a la sortida del Saux i aparquem la furgo a la sortida del barranc, per tant toca remontar per carretera fins a la seva entrada ( triguem poc més de 30 min.), trigarem menys caminant que si ens ha d'agafar algun "francés" fent auto-stop ( mira que són raros estos franceses !!!) però arribem a l'entrada i ja tenim la primera feina, entrar abans que el grup que s'equipa al costat de la furgo, ja que desprès del Saux volem entrar al Gela, que es troba molt aprop. Fem el descens del Saux que ens deixa molt satisfets i GELATS, ja que la Tª de l'aigua i els núvols que apareixen i desapareixen fan que el dia no sigui "calurós". En tot cas ens deixa molt bon gust de boca, i per tant disfrutem com si d´un gelat es tractés ( ho dic per la fredor del descens). Però pim, pam, pum bocadillo de atún, ...... corre corre cap el Neste de Gela, que lluny de ser mes calent RESULTA QUE ES MÉS FRED, sort que no porta molta aigua !!!! si arriba a portar més som els primer FRIGOBARRANQUEROS del mercat !!! renoi, sort que a la sortida del barranc el dia ha millorat, encara que el vent encara bufa ..... esperem que ens porti a l'altre banda del túnel on la meteo acompanyi més ( falsa esperança !!!!).
Avui però, ja ens podem plantar, ja que encara que "il cappo" ens intenta "convencer" per fer un tercer, dos barrancs bé es mereixen un descans per menjar, no ? que sempre és millor dos barrancs i un bon apat, que tres barrancs i la panxa buida !!!!!!!!

1 comentari:

  1. Dos barrancos espectaculares...eso sí, haber si para otra vez, alguien se acuerda de enchufar el termo del agua caliente!!!!!... no siento los dedoooooos!!!!!!!!!

    ResponElimina