dilluns, 17 de setembre del 2012

YO PRIME, TU SECOND !!!

Moltes vegades resulta que el més difícil d'un barranc no és el barranc propiament ( salts, rapels, aigua .... ) sinó  que el seu accés  es torna com un malsón que et persegueix cada vega que vas a fer un barranc. És el cas del Barranc de les Anelles, que s'accedeix a partir de la població de CERET.  No es que sigui particularment complicada, però un dia per un mercat medieval, el diumenge per una cursa .... renoi que tota activitat cultural que es fa a CERET contempla tancar l'accés a la Carretera D13F ( que precisament és la que ens dona accés al barranc !!!), ja es casualitat que sempre que hi he anat , per una cosa o altre .... CARRETERA "REGULADA".

En tot cas, desprès de parla amb la Gendarmerie,  " pa alla no!!! pa aqui !!! o montamos una mesa ", i amanir la cursa amb música "ambiente" ( per animar als corredors el nostre cotxe semblava el d´una rua !!) aconseguim arribar a la carretera desitjada,  por fin !!! banyadors, neoprens, arnesos, cascs ...... cap al barranc que hi falta gent.

 L'entrada d'aquest barranc es d'allò més espectacular, ja sigui pel rapel de 27 o per la possibilitat de saltar de 12 metres, una u altre opció no et deixen indiferent. El salt es sobretot psicològic ( si tens dos dits de seny no el saltes bàsicament ...) però com d'això a l'EGAN anem escasos ...... efectivament el trio "calavera" , saltooooooooo !!!!! ( i això que l'Elvira " es volia esperar al passamà ...... i va ser el primer en saltar !!!! si es que !!!!) en tot cas, aquest salt em porta molts records ( Sr. Mena encara ets capaç de caminar per les parets ???? je, je)
 Desprès es succeixen tot un seguit de salts i ràpels que fan que el barranc sigui d'allò més divertit, bé divertit, divertit ..... quan a algú "quasi bé" te una luxació en la espatlla  la diversió queda "congelada" sort que el tio està com un "toro" i la cosa no va anar a més ..... si ja li tinc dit, tu deixa que el "veterano" obri camí que desprès de mi l'aigua queda "estovada" !!!!!!

Ensurt superat, el grup "COLEGUITAS ELVIRA"  arriba al final del barranc, tot havent superat amb escreix el finde barranquero, EGAN NO LIMITS,  encara que com no podia ser d´una altre manera, finalitzem el dia d'avui  amb pur estil  EGAN, descobrint un nou camí de retorn al més estil senglar, amunt, amunt i tot ple d'esbarzers  que  aquí al EGAN som molt animlas, o fins i tot diria que encara més que animals !!! Salut a tot/es i la pròxima Xavi  demana el currículum dels ajudants ....que mira que passa !!!! que s'apunta qualsevol i la lia !!! .... te rie ????

2 comentaris:

  1. Como lo sabes!!???...si es que el que vale, vale y el que no.....para BMN!!!

    Ahora el que se rie soy yoooooo!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola! Una semana després crec que finalment podre postejar... Als pcs del curro no els hi mola gaire el web crec pq no hi ha hagut manera... Bé, nomes volia dir que va ser un finde geniaaaaal! Que gracies per fer-me un foradet i que espero que em volgeu a la propera ;P
    Moltes gracies també als qui heu penjat fotos i videos, n'hi ha de mooolt xules ^^
    Kissis!

    ResponElimina