dilluns, 27 de juliol del 2009

LE TOUR AL MOUNT - SERRAT

7:30 del matí ( bé aquesta era l´hora prevista), problemes domèstics provoquen que el Jordi i un servidor sortissim una mica més tard, però l´objectiu el tenim just devant, fer la volta a la Muntanya de Montserrat .





Sortim d´Olesa, i ens dirigim cap a les Roques Blaves, tot pujant per Can Sedó, durant l´ascensió, el camí fa pujada, tenim uns petits problemes mecànics a la bici del Jordi, ajustem desviador, i aprofitem que un parell de dones que estan passejant , facin una foto dels "boys".


Continuem per Can Roca, camí veinal d´Esparreguera a Collbató i aquí fem un stop & go, per repostar H2O, aprofitem per ajustar novament la bici del Jordi ( noi...toca canvi !!!).



Sortim de Collbató , ens dirigim cap a la Vinya-Nova, a on es fa dur no aturar-se a fer l´esmorzar. El camí, va fent cap a Can jorba, el Castell i el Bruc.




Al Bruc agafem el camí de les batalles per dirigir-nos cap a Can Massana, abans però ens trobarem amb el que és el nostre port de 1ª, o EL OGRO, que jo l´anomeno, pujada fins al Coll de Guirló que se m'ha ressistit des de que surto en bici. No hi ha manera de poder pujar aquest desnivell, la pedra, la longitud i la duresa fa que sempre acabi posant el peu a terra, qui sap potser algún dia .......


Esmorzem a Can Massana, i continuem direcció a St. Cecília per carretera, en aquest punt ja devallarem cap la Granja de Can Martorell a l'est de la Carena de la Creu de Ferro.

Anem baixant força ràpids, i fem kilometres ràpidament, arribarem a Can Prat, i aquí la memòria es difumina, després de reubicarnos, escollim el camí correcte, agafarem la Carretera que ens porta cap a la Creu (muntanya), i la deixem just a la cruïlla on trobem el primer rètol de Can Calcina, direcció el Turó de Morralinus.
Baixem per el Cau de Saldó, sense trobar la cruïlla a la dreta que estem esperant, ja que és la pista que dona la volta a la muntanya. Finalment però la pista escollida ens porta just a la boca nord del túnel de Bogunyà, just devant de el Burés, concretament a la benzinera de la Petrocat, al terme de Castellbell i el Vilar. Com diuen HOUSTON TENIM UN PROBLEMA !!!!.
Preguntem a la benzinera si passant a l´altre banda de la carretera, lateralment al Llobregat tenim alguna possibilitat de trobar alguna pista, efectivament hi ha un camí que ens porta al pont "bell"....... que ens possibilita creuar el riu. Hem decidit anar a Monistrol per la carretera vella i en 3 km ens hi possem.
A Monistrol anem paral.lels al riu, per una pista de bon fer que ens porta cap a la Puda ( passant molt aprop de Can Tobella). Aquí per no trepitjar més asfalt, creuem cap a Can Vinyals per arribar a Can Sedó i cap a casa del Jordi.

Però ben pensat, potser ens mereixem un premi desprès de 62,5 km i gairabé 5 hores de sortida, així doncs, A POR ELLAS !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada