dimarts, 28 de juliol del 2009

LES ANELLES - JUMPING CANYONING -

L´opció inicial d´aquest finde era anar a l´avenc del Penyasegat de la Falconera, però com que això de l´aigua salada no agrada a tothom, vàrem buscar un altre objectiu ( tampoc va costar molt fer el canvi). Voliem quelcom semblant al Llech però sense tanta aglomeració, i en el record tenia les Anelles, disfrutón des de el principi i força interessant per pràcticar salts, a més si es combina amb algún altre de la zona, queda un dia complert.


A les 9:00 del matí ja hi som al pàrking, la logística ha funcionat ( hem sortit a les 06:00 de la Ballena Azul - Manresa ) esmorzats i equipats, fem l´aproxmació de 15´fins al barranc.

No hem trobat rastre de ningú ni durant l´aproximació, ni al entrar al barranc, AVUI ÉS EL NOSTRE DIA, és tot per a nosaltres !!! En el primer ràpel ja tenim diferents sistemes de progressió, ràpel clàssic, tobogan i salt ( i aquest salt no s´oblida fàcilment, o que li preguntin al T. Mena, que va demostrar que la força de la gravetat es pot contrarestar !!!!!).
N´hi ha que retornem a l´estat d´infantesa, serà xq tot ens sembla un joc, i els ulls busquen per aquí i per allà la plataforma d´on saltar a l´aigua que per altre banda està a una temperatura perfecte.

Salts, tobogans, AQUALEÓN existeix !!!! i no hem pagat entrada !!!!

Anem arribant poc a poc al final del barranc, llástima que es faci tant curt, però els vídeos i les imatges fetes ( tot i no tenir càmara aquàtica, portem 50 fotos i 10 vídeos) faràn la resta a casa, i segur que ho disfrutarem, ara toca anar al pròxim barranc !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada