dilluns, 13 de juliol del 2009

REPETIMOS !!!

Sempre hi ha una primera vegada, moltes vegades els nervis, la por a allò que no coneixem, ens fa crear monstres, dubtes interiors, que podem fer que no "visquem" experìencies úniques i inoblidables, però si superem aquestes pors ...... NO HI HA RES A FER, ESTÀS ENGANXAT !!!
Doncs aquesta ha estat la primera vegada per l´Àfrica i el Jordi i ..... no crec que sigui l'última !!!
Tot comença a les 9:00 del matí ( ja esmorzats), "Ca la Montse" està una mica mandrosa, per això de la boira ...... entre núvols i boirines ,no s´aprecia el recorregut de la ferrada ( per altre banda millor, així no impresiona de primeres)

Tot pujant, ja veiem que el tram inicial donarà guerra, la humitat fa que hi hagi relliscades pels "puestos", però res que no es pogui superar, si es taquen els pantalons...cap problema, en comprem més, oi Àfrica???
Anem progressant a bon ritme, i la tècnica s´ha assimilat prou bé. LLIURE !!! van cantant per aquí i per allà, i si algú s´oblida ...ZAKA !!! tenim a l´apuntador que li recorda.

I ja que parlàvem de moments únics ....... arribar a l´Agulla de la Teresina i poder gaudir de l´espectacle de núvols jugant amb les gulles de Montserrat, com diu l´anunci: no té preu.


Hi estem una estona, aprofitem per fer un kit kat, mai millor dit ja que ens mengem un parell de paquets, i cap amunt que és tard i tenim dinars varis !!!

Desprès de superar la xemeneia final on les forces ja van disminuint, arribem a St. Jeroni amb tots els nostres "cacharros", un glop d´aigua suministrat per la vaca marquez, fa recuperar l´alé en un dia que la sensació de xafogor és insoportable ( amb el casc encara més).
Ara, ens toca baixar per la Canal Vella de St. Jeroni cap al cotxe, i la veritat és que es fa molt divertit, oi Àfrica .... però aquesta és una altre història.

FELICITATS Àfrica i Jordi, PROVA SUPERADA!!! la propera... amb la Salvi !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada