dimarts, 11 de setembre del 2012

JO TAMBÉ SÓC CATALÀ !!!!



"demà cal fer una cosa llarga i diferent" .......aquesta va ser la frase que va caldre dir al Ramón per en uns milisegons rebre la resposta de: "doncs anem al "centre geogràfic" de catalunya ( osties, ara m´he cagat vaig pensar !!)

Resulta que n'havien sentit parlar molt sobre aquesta ruta, uns 50/60 km des de Collbató i mira com aquell que no vol la cosa, va i ens ho deixa anar .... doncs ara va i acceptem !!! ( si la ment humana fos més intel.ligent ......) així doncs a les 7:30 a Collbató, que és dia de DIADA !!! i aquest any pinta IMPORTANT !!!

Resulta que sense saber-ho ens hem afegit a un munt de catalans que aquest dia i des de fa més de 30 anys realitzen una aplec disfrutant de la seva catalanitat, al Cogulló de Can Torre, al terme Municipal de Castellfollit del Boix, ( el que molta gent coneix com a centre geogràfic de Catalunya, tot i que segons sembla realment aquest mèrit és de la població de Pinós al Solsonés, .... caldrà investigar!!!).

A nosaltres però ens és ben igual, por "la voluntad" ens dones botifarra i "fuel" per disfrutar de la catalanitat total, així doncs no cal que els "nostres" polítics capitalitzin la nostra presència en una manifestació per dir que ara sí, que ara se senten recolzats, és que potser han estat sords tots aquests anys ???? però bé aixó es pa d´un altre paner, m'agrada molt més aquesta manera de "reivindicar" la meva llibertat a dir que sóc català !!!


Feta la foto de rigor, amb un somriure de pam ( no sé si el fuel hi té alguna cosa a veure) ens sentim amb prou forces per tornar a Collbató ( si fins aquí hem fet 28 km sembla que ara ens tocarà "desfer camí")


Així doncs, toca baixar, fins i tot els gats es posen a bon recaude per no ser atropellats ....... mishima, mishima, ..... com tirin de la cadena veuràs on va a parar el gat !!!!!, conyes apart, toca fer kilomètres amb tota la calor, però, aquesta es la el.lecció d´avui .... diferent i llarg ..... i nosaltres "con estos pelos" però el record i la proximitat del descans fa que les nostres cames treguin forces de la botifarra and company.
  
Abans però resta estar encara atents i no caure el "les trampes" que el recorregut ens amaga !!! cuidaooooooo, que més que un forat sembla "la entrada del infierno!!!!!". 54 , 55, i finalment 56 km !!! vaja que hem clavat la tornada per no fer ni de més ni de menys. I com diu aquell, avui ha estat una sortida de les bones i de les boniques i això ÉS SER CLAR I CATALÀ !!!!!

Ver Btt - cogulló de can Torre 877 mts en un mapa más grande

2 comentaris: